Home>Job opportunities>Keten Coördinator

Keten Coördinator

Consulting Permanent contract Den Haag Netherlands Zuid Holland

Functieomschrijving

Een marktconform salaris – Lease auto- Een leuk team waar je je snel thuis voelt en veel aan kennisdeling wordt gedaan

 • Pak jij een centrale rol in de digitale informatieverschaffing binnen het publieke domein?
 • Wil je bij een informeel, toegankelijk en professioneel bedrijf werken?

Als keten coördinator ben je verantwoordelijk voor het beheren en/of coördineren van alle onderdelen binnen een dienstverleningsketen. Je zorgt ervoor dat incidenten snel en adequaat worden afgehandeld teneinde de continuïteit te waarborgen. Verder ben je verantwoordelijk voor het initiëren, voorbereiden en gecontroleerd doorvoeren van wijzigingen. Dit doe je in samenwerking met je collega’s, de change managers, architecten en de benodigde leveranciers. Je houdt je daarbij aan afspraken die daarover met de business, ketenpartners en leveranciers zijn gemaakt.

Je bent verantwoordelijk voor het (laten) oplossen van incidenten en problemen en voor het gecontroleerd doorvoeren van wijzigingen. Veelal vervul je een centrale rol in een keten en ben je ervoor verantwoordelijk om met de verschillende ketenpartners op tactisch niveau duidelijke afspraken te maken voor zowel de korte- als lange termijn. Samen met collega’s zorg je ervoor dat de gemaakte afspraken over bijvoorbeeld beschikbaarheid, integriteit, security en vertrouwelijkheid gewaarborgd blijven.

Je bent verantwoordelijk voor het administreren van incidenten en serviceverzoeken.
Je werkt actief samen met leveranciers waarbij je de gemaakte afspraken vastlegt, bewaakt en opvolgt. Tevens hou je je bezig met het oplossen van bevindingen die voortvloeien uit beveiligingsassessments en audits.

Voor vragen kan je contact opnemen met Anne Hendriks op 06 – 11 85 64 49  of anne.hendriks@devoteam.com

Functie-eisen

 • Een afgeronde HBO opleiding of hoger
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in het vakgebied en aantoonbare ervaring met het doorvoeren van changes en afhandelen van incidenten en problemen
 • Je hebt kennis op het gebied van Agile werken, BiSL, ITIL 
 • Je hebt ervaring met web services, XML en het opstellen van, stroomdiagrammen en user stories
 • Je bent doortastend en een zelfstarter, klantgericht en samenwerkingsgericht
 • Je bent flexibel en stressbestendig
 • Natuurlijk ben je zowel schriftelijk als mondeling zeer vaardig in de Nederlandse taal. 
Voor deze functie is ervaring bij Rijksoverheid een belangrijke pré

Beschrijving van het bedrijf

Devoteam is een internationaal ICT consultancy bedrijf. Met een team van ruim 7.200 collega’s, waarvan ruim 250 in Nederland ondersteunen wij grote organisaties bij het digitaliseren van hun operaties en helpen we onze opdrachtgevers digitalisering effectief in te zetten. Wij adviseren niet alleen, maar implementeren ook. Onze practices Technology Services, Strategy Services en Delivery Services zijn 100% gericht op succesvolle digitalisering.
De centrale overheid, lokale overheden en uitvoeringsinstellingen staan voor complexe uitdagingen. Vanuit een veelvoud aan rollen bedienen zij onze maatschappij. Als beleidsmaker, dienstverlener en toezichthouder. De ambities om de kwaliteit van de publieke dienstverlening door middel van digitalisering te vergroten neemt nog steeds toe. Devoteam ondersteunt de overheid vanuit strategie, advies en IT implementaties bij deze digitale transformatie. Ook ondersteunen wij de overheid bij de uitvoering van hun dagelijkse ICT rollen. Naast IT expertise beschikken wij binnen Devoteam Sector Public over business consultants, sociaal domein consultants en keten coördinatoren die de taal van de overheid spreken en bekend zijn met hun omgeving en uitdagingen. 

Extra informatie

Ons aanbod

 • Werken bij toonaangevende opdrachtgevers waardoor jij maximaal bij kunt dragen aan zowel de samenleving als aan uitdagende projecten die het verschil maken
 • Een aantrekkelijk en marktconform beloningsmodel en een overeenkomst voor 36 uur
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Werken met collega's die behulpzaam zijn en graag hun kennis delen (kennissessies, sector meetings, events en community's)
 • Goede doorgroei en ontwikkel mogelijkheden
Apply

#DigitalTransformakers Management Consulting

#ManagerSpirit #ClientCentric #Agility

Do you dream of digital transformation, have a doctorate in listening to and understanding clients?

 

Does advising the management of an organisation on lots of strategic projects fire you up? Do you relish the challenge of contributing to our own business at any chance you get? Are your buzzwords independence, dynamism and proactivity?

 

Don’t delay. We have a place for you in our family!

Enrique GonzalezESM Solutions Manager

Linkedin