Home>Job opportunities>Innovative Risk & Security konsulenter og rådgivere til Devoteam Management Consulting

Innovative Risk & Security konsulenter og rådgivere til Devoteam Management Consulting

Consulting Permanent contract Denmark København

Jobbeskrivelse

Vil du være med til at rådgive og udvikle innovative Risk & Security løsninger for danske kunder? Trives du med at udfordre best practice for at finde nye og bedre måder at hjælpe kunderne med en af tidens største udfordring: håndtering af den stigende sikkerhedstrussel?

Nye veje

I Risk & Security hos Devoteam har vi stor succes med at gå nye veje. Vi gør ting anderledes, og vi er anderledes. Vi udfordrer konventionelle metoder, vender tingene på hovedet og udformer nye løsninger, der er tilpasset den enkelte kunde. Teamet består af både erfarne og unge konsulenter med forskelligartede spidskompetencer, som ser fejl som læring og altid er ydmyge overfor opgavernes kompleksitet. Vi har en helt speciel DNA i teamet, der sikrer, at vi sammen skaber afbalancerede og langtidsholdbare løsninger for kunderne. Centralt er det, at alle brænder for at gøre en forskel.

Er du nysgerrig, ydmyg og en fritænker?

Risk & Security søger både Konsulenter, Senior Konsulenter og Senior Rådgivere, som kommer til at arbejde med spændende projekter hos nogle af Danmarks mest ambitiøse private og offentlige virksomheder med det formål at styrke, strømline og operationalisere informationssikkerheden. Du vil arbejde med en bred portefølje af opgaver indenfor Risk & Security og – alt efter din faglige baggrund, profil og rolle – vil du:

  •  Inspirere, rådgive og udfordre kunder på møder, workshops og konferencer.
  • Samarbejde med kunder og kollegaer i projekter, hvor behov og krav afstemmes og planer udarbejdes
  • Udvikle, fremlægge og drive løsninger
  • Stå for projektledelsen som skal sikre en vellykket implementering
  • Arbejde som betroet rådgiver omkring Risk & Security; demonstrere solid viden, praktisk erfaring og kendskab til god praksis.  
  • Opsøge løbende indsigt og ny viden i Risk & Security området.
  • Udvikle nye Risk & Security services, i samarbejde med dine kolleger.

Du har minimum 2 års erfaring indenfor Risk & Security, som konsulent, rådgiver, projektleder eller lignende og har derudover en solid forretningsforståelse eller godt sektorkendskab, samt taler og skriver dansk og engelsk flydende. 

Fleksibilitet og store udviklingsmuligheder i Devoteam

Du har her muligheden for at blive en del af en organisation på 165 kompetente medarbejdere, der med stolthed har været på listen over Danmarks Bedste Arbejdspladser de seneste mange år. Det skyldes en lang række forhold og initiativer, ikke mindst Devoteams åbne og tæt integrerede netværksorganisering, hvor man indgår i projektteams baseret på roller. Du har derudover også mulighed for selv at vælge din personaleleder.  Ledelsesstilen er baseret på ’den coa­chende leder’, og visionen er at være ”bran­chens bedste til at udvikle medarbejdere”. Passionen for teknologi og høj faglighed bliver i høj grad understøttet af de mange muligheder for videreuddannelse, certificeringer mv. Der er frihed under ansvar og stor fleksibilitet i det daglige. Hvis du er selvstændig, nysgerrig og dedikeret, vil du passe godt ind i Devoteam.

Om Devoteam

Devoteam er Danmarks førende digitale transformationshus for offentlige og private virksomheder. Gennem rådgivning om innovation, digitale muligheder og data udvikler og effektiviserer vi forretning og it. Med nytænkning og nutidige teknologiplatforme omsætter vi ideer til kundeorienterede løsninger for både forretning og it. Vi binder rådgivning og løsninger sammen i realiserbare transformationer.

Vores 200 konsulenter i Danmark arbejder hver dag med at sikre kunderne det bedste fra den digitale verden, og de er samtidig en del af Devoteam Group, der er repræsenteret i 18 lande med i alt godt 7.000 konsulenter. Devoteam er børsnoteret i Paris. 

Du kan læse mere om Devoteam på http://www.devoteam.dk/

Interesseret?

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne Konsulent Ib Sørensen på Ib.Sorensen@compasshrg.com. Alle henvendelser behandles fortroligt.       

Yderligere informationer

Man skal kunne formulere sig mundligt og skriftlig på forhandlingsniveau på både dansk og engelsk.

Apply

#DigitalTransformakers Management Consulting

#ManagerSpirit #ClientCentric #Agility

Do you dream of digital transformation, have a doctorate in listening to and understanding clients?

 

Does advising the management of an organisation on lots of strategic projects fire you up? Do you relish the challenge of contributing to our own business at any chance you get? Are your buzzwords independence, dynamism and proactivity?

 

Don’t delay. We have a place for you in our family!

Enrique GonzalezESM Solutions Manager

Linkedin