Home>Job opportunities>Identity & Access Management (IAM) konsulenter på alle niveauer til Devoteam Management Consulting

Identity & Access Management (IAM) konsulenter på alle niveauer til Devoteam Management Consulting

Consulting Permanent contract Denmark København

Jobbeskrivelse

Drømmer du om at gøre en forskel hos nogle af Danmarks største virksomheder med nogle af Danmarks mest erfarne Risk & Security konsulenter ved din side, og drømmer du om at være med til at indfri Devoteams ambition om at blive kundernes foretrukken rådgivnings- og implementeringspartner inden for IAM, så har vi brug for dig på vores team.

Om du er i starten af din karriere, eller om du er en erfaren seniorkonsulent spiller ingen rolle, så længe din tekniske baggrund er i orden, og så længe du er interesseret i at specialisere dig inden for IAM-området.

 

Hvad kommer du til at arbejde med?

Som IAM-konsulent vil du stå over for en række tekniske udfordringer og muligheder hos vores kunder, indenfor f.eks. HR-onboarding, brugerstyring, adgangsstyring, sikkerhed, compliance og service management. Du kommer f.eks. til at bygge og implementere workflows, formularer, rolle- og rettighedsmodeller, rapporter, dashboards, policies, automatisering af opgaver, datavalidering og systemintegration. En grundlæggende forståelse for IT og viljen til at lære de tekniske løsninger og muligheder er derfor en forudsætning. Hvis du ikke allerede er IAM-specialist, sørger vi for at du opbygger ekspertisen oven på dine eksisterende kompetencer. F.eks. tilbyder vi træningsprogram hos vores partnere, hvor vores IAM-konsulenter modtager op til 6 måneders træning og certificering på de respektive produkter.

Du er fra starten med i projekterne, og er en central del af teamet. Som konsulent hos os forventer vi, at du hurtigt går ind og tager ansvar i konkrete opgaver hos vores kunder. Du besidder derfor også de nødvendige konsulentfærdigheder eller har potentialet i orden. Relevante produktspecifikke certificeringer inden for IAM og viden om internationale bedste praksis og rammeværk såsom ITIL og ISO27001 er ønskelig, men på ingen måde et krav. Du vil løbende blive uddannet i forhold til dine nuværende kompetencer på området.

Du elsker – eller drømmer om den spændende, alsidige og til tider hektiske hverdag, der følger med konsulentrollen. Er du i starten af din karriere, er det afgørende, at du befinder dig godt i teknisk komplekse miljøer, og at du i gruppesammenhæng skaber fremdrift og ofte havner i en ledende rolle. Er du erfaren konsulent, har du en væsentlig faglig ballast og indgående kendskab til forskellige typer af systemlandskaber. Du trives som eksperten, virksomhederne tilkalder for at få orden på tingene, og formår at bringe din tekniske ekspertise og dine konsulentfærdigheder i spil på optimal vis i dine projekter.

 

Vi forventer at du besidder flere af følgende kompetencer:

 • Uddannet cand.it, ingeniør, datalog eller tilsvarende
 • Flydende i dansk og engelsk er et krav – både i skrift og tale
 • Konsulenterfaring fra IAM-branchen
 • Erfaring med IAM-løsninger som fx Omada Identity Suite, FIM/MIM, One Identity.
 • God til at konfigurere IT-løsninger
 • SQL Server, Active Directory, SSRS, SSIS, IIS, IT-infrastruktur (firewall, network, server)Har du en MCITP- eller MCSE-certificering, er det en fordel.
 • Nemt ved at sætte dig ind i nye ting, systemer og teknologier
 • God til at håndtere skiftende arbejdsmiljøer, da vi ofte arbejder on-site hos kunderne
 • Udadvendt og gode sociale egenskaber
 • Stærke analytiske evner
 • Gode formidlingsevner i skrift og tale

 

Hvem er vi og hvad kan vi tilbyde?

Du vil indgå i vores IAM-team under Risk & Security, som består af ambitiøse og dygtige kollegaer, herunder projektledere, forretningskonsulenter, arkitekter, udviklere og tekniske specialister. I Risk & Security har vi stor succes med at gå nye veje. Vi gør ting anderledes, og vi er anderledes. Vi udfordrer best practice og konventionelle metoder i en stræben efter at finde enkle og brugbare løsninger, som nemt kan implementeres hos vores kunder. I processen vender vi tingene på hovedet og udformer nye løsninger, der er tilpasset den enkelte kunde.

Devoteam er blandt de førende konsulenthuse inden for Sikkerhed, og vi har en unik kultur. Kunderne fortæller os, at vi er gode til at lytte, være oprigtige og udfordrer på en god måde med respekt for deres behov og ståsted. Vi har et fantastisk sammenhold, hvor der både er plads til sjov og hårdt arbejde. Vi er meget nede på jorden og har en pragmatisk tilgang til tingene, samtidig med at vi er ambitiøse og får meget fra hånden. Vi har kontorer både i København og Århus.

Devoteam har næsten uafbrudt været på listen over Danmarks Bedste Arbejdspladser de sidste 17 år, og det skyldes en lang række forhold og initiativer – herunder en unik organisering, stærk virksomhedskultur med integrerede værdier, moderne og konsistent ledelsesstil, mange udviklingsmuligheder og medarbejderordninger samt sociale arrangementer.

 

Har du spørgsmål?
Så er du velkommen til at kontakte Jørgen Papadopoulos på telefon +45 2271 2846.

Devoteam

Devoteam er Danmarks førende digitale transformationshus for offentlige og private virksomheder. Gennem rådgivning om innovation, digitale muligheder og data udvikler og effektiviserer vi forretning og it. Med nytænkning og nutidige teknologiplatforme omsætter vi ideer til kundeorienterede løsninger for både forretning og it. Vi binder rådgivning og løsninger sammen i realiserbare transformationer.

Vores 200 konsulenter i Danmark arbejder hver dag med at sikre kunderne det bedste fra den digitale verden, og de er samtidig en del af Devoteam Group, der er repræsenteret i 18 lande med i alt godt 7.000 konsulenter. Devoteam er børsnoteret i Paris. 

Du kan læse mere om Devoteam på http://www.devoteam.dk/

Yderligere informationer

Man skal kunne formulere sig mundligt og skriftlig på forhandlingsniveau på både dansk og engelsk.

Apply

#DigitalTransformakers Management Consulting

#ManagerSpirit #ClientCentric #Agility

Do you dream of digital transformation, have a doctorate in listening to and understanding clients?

 

Does advising the management of an organisation on lots of strategic projects fire you up? Do you relish the challenge of contributing to our own business at any chance you get? Are your buzzwords independence, dynamism and proactivity?

 

Don’t delay. We have a place for you in our family!

Enrique GonzalezESM Solutions Manager

Linkedin