Home>Job opportunities>Risk & Security konsulent til Devoteam Management Consulting i Aarhus

Risk & Security konsulent til Devoteam Management Consulting i Aarhus

Strategy & Digital transformation Consulting Permanent contract Aarhus Denmark

Jobbeskrivelse

Vil du arbejde med branchens dygtigste konsulenter og gøre en forskel hos nogle af Danmarks største virksomheder?

Devoteam Management Consulting er i vækst. Det gælder også på Risk & Security-området. Vores Risk & Security-team i Aarhus dækker hele Vestdanmark og søger lige nu konsulenter med solid erfaring på informa-tionssikkerhedsområdet, i særdeleshed ISO 27001.

I vores Risk & Security team har vi har stor succes med at gå nye veje. Danske virksomheder har ikke brug for konsulenter, der bygger papirtigere. Derfor gør vi ting anderledes, og vi sørger for at levere brugbare løsnin-ger, der fungerer i praksis og kan gøre en forskel i dagligdagen.

Har du lyst til at være med i et team, hvor vi udfordrer det bestående? Så har vi stillingen til dig!

I denne stilling er du i centrum af et af vores tids største it-udfordringer: Håndtering af den stigende sikker-hedstrussel, mens hele Danmark digitaliseres. Vi bevæger os i krydsfeltet mellem sikkerhedsdiscipliner og IT Service Management baseret på ITIL, hvor der er god synergi mellem de to områder. Det betyder, at din faglige viden om informationssikkerhed bliver sat i en forretningsmæssig kontekst, hvor du skal evne at kunne sætte dig i kundens sted, forstå kundens problemstilling, udfordre og inspirere kunden og finde nye løsninger.

Du vil arbejde med spændende projekter hos nogle af Danmarks mest ambitiøse private og offentlige virk-somheder. Her vil du være med til at effektivisere og operationalisere kundernes informationssikkerhed for at højne niveauet.

Du vil bl.a. skulle arbejde med:

 • ISO27001 implementering og certificering
 • Cybersikkerhed
 • EU Persondataforordningen i praksis
 • Beredskabsplanlægning og afprøvninger
 • Systemunderstøttelse og automatisering af sikkerhedsprocesser
 • Risikovurderinger af bl.a. cloud tjenester
 • Bruger- og adgangsstyring (IAM)
 • Sikkerhedskrav i udbud og kravspecifikationer
 • Sikkerhedskultur og -adfærd

Hvem er vi?
Vi er et specialiseret team, der alle har en robust faglig ballast og relevant erhvervserfaring. Vi bilder os aldrig ind at have den ultimative model, men kigger altid på tingene fra anden vinkel og udfordrer den al-mindelige praksis. Derfor er vi ikke kun fagnørder, men har meget forskellige baggrunde, fra iværksætter over ingeniør til bygningsarkitekt. 
Læs mere om os her.

Kvalifikationer

 • Teknisk uddannelse 
 • Flydende på dansk og engelsk i skrift og tale
 • 3 års erfaring indenfor flere af ovennævnte arbejdsområder 
 • Formidler klart og præcist i skrift og tale
 • Struktureret og kvalitetsbevidst
 • Teamplayer
 • Engageret i dine kunder, hvad enten de er interne eller eksterne, og evner at skabe en relation, som når ud over det faglige omdrejningspunkt
 • Har praktisk erfaring med flere af nedenstående områder:
 • at gennemføre analyser og udarbejde rapporter
 • at designe og implementere sikkerhedsprocesser og -governance 
 • sikkerhedsprojekter, hvor der er implementeret sikringsforanstaltninger i hele organisationen inden for en række de ovennævnte områder 
 • kendskab til ITIL og Service Management Systemer

Yderligere informationer

Hvem er Devoteam?
Du bliver en del af et stærkt og enestående konsulentteam, der brænder for at levere rådgivning og løsnin-ger af høj kvalitet hos vores kunder. Alle konsulenter har et højt fagligt niveau og vi servicerer kunder i Danmark og udlandet. Du tilbydes et job, hvor du kommer til at deltage i nogle af Danmarks mest spæn-dende og udfordrende projekter. Devoteam er en arbejdsplads med et inspirerende og uhøjtideligt arbejdsmiljø, med et stærkt fokus på karriereudvikling og gode muligheder for løbende kompetenceudvikling.

Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål til stillingen eller Devoteam, er du meget velkommen til at kontakte:  Brian Nyborg Halager, Delivery Principal, på telefon 2333 8931 eller Jørgen Papadopoulos, Partner, på telefon 2271 2846.

Om Devoteam
Devoteam er Danmarks førende digitale transformationshus for offentlige og private virksomheder. Gennem rådgivning om innovation, digitale muligheder og data udvikler og effektiviserer vi forretning og IT. Med nytænkning og nutidige teknologiplatforme omsætter vi ideer til kundeorienterede løsninger for både forretning og it. Vi binder rådgivning og løsninger sammen i realiserbare transformationer.
Vores 200 konsulenter i Danmark arbejder hver dag med at sikre kunderne det bedste fra den digitale verden, og de er samtidig en del af Devoteam Group, der er repræsenteret i 18 lande med i alt godt 7.200 konsulenter.
Devoteam er børsnoteret i Paris. Du kan læse mere om Devoteam her.

Apply

#DigitalTransformakers Management Consulting

#ManagerSpirit #ClientCentric #Agility

Do you dream of digital transformation, have a doctorate in listening to and understanding clients?

 

Does advising the management of an organisation on lots of strategic projects fire you up? Do you relish the challenge of contributing to our own business at any chance you get? Are your buzzwords independence, dynamism and proactivity?

 

Don’t delay. We have a place for you in our family!

Enrique GonzalezESM Solutions Manager

Linkedin