Home>Job opportunities>Ambitiøs projektleder med interesse for udbud til Devoteam Management Consulting

Ambitiøs projektleder med interesse for udbud til Devoteam Management Consulting

Consulting Permanent contract Denmark København

Jobbeskrivelse

Projektleder med interesse for udbud søges til førende rådgivningsvirksomhed inden for digital forretningsudvikling, transformation og effektivisering.
 

Stillingen

Som projektleder vil dine kerneopgaver være projektledelse og rådgivning inden for udbud. Du bliver en nøgleperson i vores kunders udbudsprojekter, og har ansvaret for at hjælpe kunderne igennem udbudsprocessen fra start til slut. Det stiller store krav til din faglighed, dine samarbejds- og kommunikationsevner samt grundighed og store ansvarsfølelse på opgaverne. Dit arbejde kommer til at foregå i større offentlige virksomheder og store nationale og internationale virksomheder lokaliseret i Danmark.

Hos os bliver du en del af et stærkt fagligt miljø. Du kommer til at indgå i vores consulting team Tender & Contract Management. Her er vi 7 kompetente kollegaer, der brænder for faglighed og for at levere rådgivning af høj kvalitet hos offentlige og private kunder. Devoteams interne udbudsnetværk er tilknyttet yderligere +20 konsulenter, der alle arbejder med udbud i forskellig form. Hverdagen hos Devoteam er alsidig, og det er sjældent, at to dage er ens. At være konsulent hos os skal både være sjovt, motiverende og udviklende – også selvom du er erfaren.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke og en fornuftig work-life-balance.
 

Kandidaten

Vi forestiller os, at du efter nogle år som projektleder har mod på at prøve kræfter med konsulentbranchen eller også er du allerede i konsulentbranchen, men ønsker at komme ind i et miljø, der forener høj faglighed med store frihedsgrader og teamspirit. Du har projektledet udbud eller ønsker at komme til at projektlede udbud. Et sted, hvor work life balance tages seriøst, og hvor du inden for meget vide rammer selv bestemmer dit ambitionsniveau med hensyn til arbejdstid, indtjening og karriere.

Devoteam tilbyder således store frihedsgrader og fleksibilitet. Til gengæld stiller Devoteam krav til, at kvaliteten er i orden, og at målene opnås. Som projektleder vil du blive en del af Devoteams kultur, hvor talent, engagement, nysgerrighed og grundighed er værdsat og kan føre til intern karriereudvikling.
 

Kvalifikationer

Vi forventer, at du har en relevant akademisk uddannelse. Vi har følgende krav til dine kvalifikationer:

  • Du har projektledererfaring – og er gerne certificeret.
  • Du har kompetencer indenfor, eller interesse for de offentlige udbudsregler og for at projektlede udbud.
  • Du er velformuleret i både skrift og tale.
  • Du behersker dansk på højt niveau i både tale og skrift.

Det er en fordel, men ingen betingelse, at du også interesserer dig for/har erfaring fra Contract Management.

Erfaring fra et konsulentfirma er ønskelig, men ikke et krav. Det er en fordel, at du har kendskab til SKI-aftaler og Statens indkøbsaftaler, og at du har erfaring med gennemførelse af markedsanalyser. Desuden er det en fordel, hvis du kender til Statens it-projektmodel.

Personlighed

Vi forventer, at du motiveres af rollen som konsulent, hvor du har kontakt til mange forskellige mennesker. Derfor har vi følgende krav til dine personlige egenskaber:

Du arbejder omhyggeligt, ansvarligt, effektivt med opgaverne og sørger for at detaljerne er i orden.

  • Du når dine deadlines uden at gå på kompromis med kvaliteten.
  • Du er stabil og vedholdende også under pres eller omskiftelige forhold.
  • Du arbejder godt i teams og har forståelse for, hvordan forskellige roller og kompetencer komplementerer hinanden.
  • Du er god til at opbygge og vedligeholde relationer til andre internt og eksternt.
  • Du er god til at indleve dig i kundens situation og behov.
  • Du er en god formidler både i skrift og i tale.
 

Ansøgningsfrist

Vi kalder løbende egnede kandidater til samtale, så vent ikke med at sende din ansøgning!
 

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til kontakte:
Pernille Geil, Expert Director, +45 29138485, pernille.geil@devoteam.com
 

Om Devoteam

Devoteam er Danmarks førende digitale transformationshus for offentlige og private virksomheder. Gennem rådgivning om innovation og digitale muligheder, dataudvikler og effektiviserer vi forretning og it. Med nytænkning og nutidige teknologiplatforme omsætter vi ideer til kundeorienterede løsninger for både forretning og it. Vi binder rådgivning og løsninger sammen i realiserbare transformationer.

Vores 200 konsulenter i Danmark arbejder hver dag med at sikre kunderne det bedste fra den digitale verden, og de er samtidig en del af Devoteam Group, der er repræsenteret i 18 lande med i alt godt 7.000 konsulenter. Devoteam er børsnoteret i Paris. Du kan læse mere om Devoteam på http://www.devoteam.dk/

Apply

#DigitalTransformakers Management Consulting

#ManagerSpirit #ClientCentric #Agility

Do you dream of digital transformation, have a doctorate in listening to and understanding clients?

 

Does advising the management of an organisation on lots of strategic projects fire you up? Do you relish the challenge of contributing to our own business at any chance you get? Are your buzzwords independence, dynamism and proactivity?

 

Don’t delay. We have a place for you in our family!

Enrique GonzalezESM Solutions Manager

Linkedin